FAIL (the browser should render some flash content, not this).

             


Cadeautip!

Als u moeite heeft met het uitkiezen van een cadeau voor een verjaardag van uw dochter, zoon of familie, dan bieden wij een leuke cadeau aan.CONTACT


AUTORIJSCHOOL ATA
Meesterluybenstraat 9
5142 SJ WAALWIJK

Mobiel: 0628551593 (08:00 t/m 23:00 uur)
E-mail: o.kacmaz@online.nl

Opleiding

Je kunt bij ons op verschillende manieren je rijlessen volgen. Je kunt kiezen voor een lespakket, of gewoon per uur of per 1½ uur te lessen.

Om een lespakket samen te kunnen stellen die bij jou het beste past wordt er een rijtest afgenomen. Deze rijtest is gratis en geheel vrijblijvend.

Tijdens de rijtest kijken wij samen met jou onder andere naar:
Hoe snel je de vaardigheden je eigen maakt?
Hoe je gedraagt in het verkeer?
Wat is je verkeerskennis?
Wat beheers je al?

Hieruit volgt dan de aantal uren die je nog nodig hebt om een goede kans te maken om te kunnen slagen. Bij ons wordt altijd het minimum aantal lessen die je daadwerkelijk nodig hebt geadviseerd. Wij adviseren je, wanneer je een lespakket neemt in blokken van 1½ uur te lessen. Hierdoor kun je de lesstof goed in je op nemen en oefenen, zodat je in een korte tijd je opleiding kunt afronden.

Wanneer je de geadviseerde lespakket neemt en toch de eerste keer niet slaagt, dan mag je 1 keer gebruik maken van de voordelige herexamen pakket (zie prijzen).KIJK SNEL NAAR DE VOORDELIGE PAKKETPRIJZEN.